Geurcollecties

Breng warmte en sfeer in huis met de collecties van A’lure scents!

A’lure heeft verschillende geurcollecties. Elke collectie omarmt een andere beleving. Ben je op zoek naar fris en fruitig of zoek je juist warmere geuren? Door de geuren onder te verdelen in collecties is het makkelijker kiezen welke geur het beste bij je past. Of probeer ze allemaal!

In elke geurcollectie vind je verschillende producten. Het aanbod is per collectie verschillend en bevat o.a. verschillende maten geurkaarsen, geurstokjes, roomsprays, hand & body wash en lotions en cadeausets. 

Geurcollecties

A DAY AT THE BEACH

Deze nieuwe geurcollectie neemt je een dagje mee naar het strand. Van de geur van zonnebrand tot aan een mojito bij zonsondergang. Of kies voor een verfrissende limoengeur.

PRECIOUS FLOWER COLLECTION

De precious flower geurcollectie neemt je mee naar een veld vol jasmijn bloemen. Jasmijn is een witte stervormige bloem en ruikt bloemig, fruitig, dierlijk, poederig en rijk.  

SERENGETI COLLECTION

Warme zoetige geuren komen je tegemoet en wanen je in weelde. Geniet van deze luxe geurencollectie.

SPARKLING SUNRISE COLLECTION

Frisse geurnoten die je doen denken aan de lente en zomer. 

Winkelwagen
ALLEEN DIT WEEKEND
15% KORTING!

Dit weekend ontvang je 15% korting in de webshop om te vieren dat de website weer online is! Gisteren was ineens mijn webshop verdwenen…. Dat was dus even stressen. Gelukkig heb ik vandaag alles weer in orde kunnen maken en daarom ontvang je 15% korting in de shop met code ‘ALUREONLINE’.

Veel shopplezier!
Renate