Etherische oliën

Omdat we alleen met de beste producten werken bieden we de etherische oliën van Namaste aan. De etherische oliën van Namaste zijn 100% zuiver. Namaste Etherische Oliën zijn behalve ter zuivering en aromatisering van woon- en werkomgeving, uitermate geschikt voor aromatherapeutische toepassing. Omdat de werking van etherische oliën staat of valt met de kwaliteit en zuiverheid, worden alle oliën gaschromatografisch fysisch en organisch getest. Voor zover dat mogelijk is levert Namaste Oliën die geëxtraheerd zijn aan planten die in het wild groeien en aan planten die van gecontroleerd biologische teelt zijn.

Hieronder vind je een assortiment van de etherische oliën welke je kunt gebruiken in de geurdiffusers. Slechts een paar druppels in het water is voldoende voor een geurbeleving en aromatherapie thuis. 

Geniet elke dag!

Winkelwagen
ALLEEN DIT WEEKEND
15% KORTING!

Dit weekend ontvang je 15% korting in de webshop om te vieren dat de website weer online is! Gisteren was ineens mijn webshop verdwenen…. Dat was dus even stressen. Gelukkig heb ik vandaag alles weer in orde kunnen maken en daarom ontvang je 15% korting in de shop met code ‘ALUREONLINE’.

Veel shopplezier!
Renate